Lure racet gick av stapeln den 25-26 augusti och vi hade sån tur med vädret, det blev två jättetrevliga dagar med både gamla och nya deltagare. Från oss var det dels våra två hundar Briseis och Mini och våra valpköpare var Mona och Örjan med Demeter "Pixie" som skulle försöka försvara sin titel från förra året, Tina med Julius "Zazu", Jupiter "Timon" och Loke både Zazu och Loke hade var sin titel att försvara, ny var Gutienne och Henrik med Mercurius "Willie".
Som vanligt så körde vi lure racet på lördagen och rakbanan på söndagen. Alla tävlande hundar var så duktiga och det är så roligt att se både hundar och ägare vara så entusiastiska. 

Lördagens resultat blev för vår del fantastiskt med tre lure racing vinnare. Pixie vann ensam klassen för tikar och fick titeln LRV-18 även Willie vann ensamklassen för hanar med titel LRV-18 i parklass tävlade Timon, Zazu och Loke och där placerade sig Loke som 1:a med titel LRV-18, Zazu kom 2:a och Timon 3:a, i tik parklass kom Mini på en fin andra plats, Briseis är skendräktig så hon ville inte alls springa utan det blir bara rakbana för henne i stället. 

Söndagens resultat blev följande, hanhundsklassen vanns av Zazu som fick titel RBV-18 2:a kom Timon och 3:a blev Loke, Willie kunde tyvärr inte vara med på söndagen. I tiklassen kom Pixie 2:a och Mini 3:a och tik veteranklassen vanns av Briseis som fick titel RBVV-18.

Best in Field delades ut till den hund som gjort det bästa sammanlagda resultatet på båda dagarna och det blev Zazu. Stort grattis till er alla så roligt att det gick så bra.

Vill också tacka vår domare Susanne Holmström för att du kunde komma, även vår pilot Christian och våra funktionärer Jenny, Jimmy och Gunilla, våra fotografer Lennart och Örjan, Tina i sekretariatet och Jimmy som tidtagare. Bilder kommer senare