Först ut att flytta var Vimur, Lotta och Arne som vi känner sen tidigare kom torsdagen den 26 september för att hämta hem sin lilla kille. De hade tidigare varit på besök och träffat lilla Vimur och äntligen kom dagen då han fick flytta iväg. Som alltid lika roligt att träffas och efter fika och trevlig pratstund var det dags för dem att åka hem till Älvkarleby. Han får en borzoi kompis Orfeus och flera andra hundar som kompisar. Han får behålla sitt namn, ett namn som Lotta och Arne gav som förslag och vi tyckte det var jättefint och det stämde så bra med vårt namntema. 

Senare samma dag kom Saga med sin mamma, pappa och syster för att hämta hem lilla Valkyria. Efter två tidigare besök så var det äntligen dags för Saga att få hämta hem sin lilla tjej. Efter en trevlig stund med fika så var det dags för dem att åka hem till Motala. Valkyria får behålla sitt namn och får en Australien shepherd som kompis.

På fredagen var det dags för Varuna att flytta iväg. Lottis som vi känner sen tidigare kom för att hämta sin lilla kille och hon hade med sig sin dotter och bror, det var så roligt och att ses igen och efter en trevlig pratstund och fika var det dags för dem att åka hem till Fjugesta och han kommer att kallas för Yakov.

Senare på kvällen kom Lina med sina söner för att hämta sin lilla kille Vahagn. De hade tidigare varit på besök och det var så trevligt att ses igen. Efter fika och trevlig pratstund var det dags för dem att åka hem till Lidköping. Han kommer att kallas för Lipton och får en Whippet som kompis.

På lördagen var det lilla Vestas tur att flytta. Birgitta och Mats hade tidigare varit på besök och var dagen här då de äntligen fick hämta hem sin lilla tjej. Det var så roligt att ses igen och efter en trevlig pratstund och fika så var det dags för dem att åka hem till Lönsboda och hon får en hundkompis och en katt att leka med. Hon kommer att kallas för Yenne som är en liten förkortning av hennes mammas namn Cayenne

Det är alltid lika jobbigt att skiljas från de små, men de har alla fått helt underbara familjer så det känns väldigt bra. Vi önskar er lycka till med Vimur, Valkyria, Yakov, Lipton och Yenne

 

Vimur

Valkyria

Varuna "Yakov"

Vahagn "Lipton"

Vesta "Yenne"