Idag blev det dags för Valeria "T-Queen" att flytta till Kouhei som bor i kawagoe, Saitama i Japan. Vi visste sen dagen hon föddes att hon skulle flytta i väg till Kouhei, han fick sin att dröm att gå i uppfyllelse då lilla T-Queen föddes. Han hade väntat i 3 är på att få den här färgen svartbrindle, med de här linjerna bakom henne. Hans två drömhundar med hennes färg svartbrindle, är T-Queens pappa "Darko" Tarasov's Jaramas och en förfader som finns i hennes stamtavla på både mamma Cayennes och pappa Darkos sida som heter "Remy" Teine Windmaster of Foxwood, två otroligt vackra hundar och T-Queen blev precis lika vacker och äntligen kunde Kouhei få sin egen drömhund. 

Det har varit helt underbart att få ha T-Queen hos oss så länge (import reglerna är speciella till japan) och hon och hennes bror Bogart har haft så otroligt roligt tillsammans och de har haft en alldeles speciell syskonkärlek, de stod varandra så nära. Så det blir otroligt jobbigt att skiljas från den här lilla tjejen inte bara för oss utan även för Bogart. Jag fick ta farväl av T-Queen dagen innan då Christian åkte upp till Sussie då hon bor nära Arlanda och stannade där över natten, Bogart fick följa med så de fick ett sista äventyr tillsammans. Det var så känsloladdat att ta farväl av henne men det skulle bli värre för Christian att göra det på flygplatsen vi har gjort det förut och det är jättejobbigt. Christian mötte Debbie , från Scandi Pet som har arrangerat T-Queens resa, klockan 12 på tisdagen och de  gick igenom allt och sen fick hon gå in i sin bur för att sedan transporteras bort. Hennes plan gick lite senare och skulle först mellanlanda i Frankfurt för att sedan flyga vidare till Narita flygplats i Tokyo. Vi fick en spårningslänk så vi visste vad som händer under hela resan. 

Hon får en borzoi och några andra små hundar som kompisar. Namnet T-Queen har valts av Kouhei och det kommer ifrån bokstaven T i vår kennel Tinniwinnies och Sussies kennel Tarasov's och Kouheis efternamn Takahashi och sedan namnet Queen för att hon är en riktig Queen för honom. Ett underbart namn med en alldeles speciell betydelse.

Vi önskar T-Queen och hennes husse Kouhei lycka till, vi saknar henne enorm mycket redan, men vet att hon kommer till ett underbart hem. Det känns också underbart att man kan låta en persons dröm gå i uppfyllelse och nu efter fyra års väntan så är hon på väg till Japan och Kouhei.

Ett par bilder på T-Queen och Bogart tillsammans, och en bild på bara T-Queen deras sista hela dag här hemma, de togs dagen innan Christian åkte iväg.
 

Tinniwinnies Valeria Brindle Lady "T-Queen" och Tinniwinnies Viracocha Brindle Lord "Bogart"