Idag fyller Q-kullen 3 år, stort grattis till Quintus och Qaisar "Alfons". På bilden är de 6 veckor.

Var Susann på i Hässleholm den 18 maj med Olympia "Ofelia", hon fick EXC 2 och väldigt fin kritik. Grattis Susann

Ett stort grattis till B-kullen som fyller 9 år idag. Grattis till Briseis och hennes systrar Berenike "Nikita" och Bellona "Siri". En extra tanke till Bacchus "Mållgan" som är i hundhimlen. På bilden är de drygt 5 veckor.

Ett lite sent grattis till F-kullen som fyllde 7 år igår den 14 maj. Grattis till Forsete "Ozzy", Fortuna "Vera" och Felicitas "Flisan". En extra tanke till Faunus "Milo" och Faustina "Winnie" som är i hundhimlen. På bilden är de 8 veckor

Ett lite sent grattis till L-kullen som fyllde 4 år den 13 maj. Grattis till Loke, Luna, Lamia "Maxi" och Lancelot "Sigge".
På bilden är de 5 veckor.

Var vi på igår i Lidköping med Leia. Hon ställdes i öppen klass och det gick väldigt bra, hon fick EXC4 och en väldigt fin kritik. 

Stort grattis till E-kullen som fyller 7 år idag. Grattis till Ginger, Grace, Eros, Erebos "Bozze" och  Euhemeros "Platon". På bilden är de 4 veckor.

Olympia "Ofelia" sprang i de två kvaltävlingarna i april och nu är det bekräftat att hon har kvalat till lure coursing  EM i Estland i år. Stort grattis Susann

Igår så ordnade vi en Lc träning med licenstagning i Bråvikens regi och vi hade en jättetrevlig dag. Det var lite blandat med hundar som kom 2 Saluki, 1 Whippet, 1 Afghanhund och flera borzoier. På plats från oss var Inger med Odysseus "Aslan", Jenny och Jimmy med Ratri "Zita" och Shelardi "Zindra" och Lennart med  Shiva "Tzarek". 
Vi hade Dustin som fick springa ett licenslopp och han sprang med Cayenne och de gjorde ett fantastiskt lopp tillsammans. Roligt att se att även Cayenne fortfarande springer så bra.
Aslan och Zita sprang var sitt licenslopp och de sprang också fantastiskt bra. Träningslopp för Tzarek och Zindra.
Stort tack till Lars-Göran som hjälpte till med träningen. Grattis Inger, Jenny och Jimmy. Bilder kommer

Den 1 maj var Malin med Placidia "Doris" och Severina "Bodil" på Lc träning i Söderhamn. Doris sprang sitt sista licenslopp och kan nu börja tävla. Bodil fick springa ett träningslopp. Stort grattis Malin

Lilla Juno "Trassel" har flyttat hem igen, hon stannade lite extra länge då hennes valp lilla Wawalag skulle vara kvar lite längre. Eftersom det här var Trassels andra kull så övergår hon helt nu till sin fodervärd Tina. Vi vill tacka dig för ett jättefint samarbete och önskar dig fortsatt lycka till med fina Trassel.

Ett stort grattis till O-kullen som fyller två år idag. Grattis till Dustin, Leona, Olympia "Ofelia", Octavia "Fiona", Ophelia, Orfeus, Oidipus "Teo" och Odysseus "Aslan". På bilden är de 7 veckor

Igår kom Lotta och Raymond för att hämta sin lilla tjej. Det var bestämt att hon skulle stanna lite längre tid och det var så trevligt att träffas igen. Efter en trevlig eftermiddag med fika så var det dags för dem att åka hem. Hon flyttar till Göteborg och kommer att kallas för Sally. Det är alltid jobbigt att skiljas från de små men hon har fått en underbar familj så det känns jättebra. Vi önskar er lycka till med lilla Sally.

Idag var Malin med Placidia "Doris" och Severina "Bodil" på Lc träning i Söderhamn. Doris har tränat tidigare och fick idag springa två licenslopp och Bodil fick springa ett träningslopp, Två duktiga tjejer, nu bara ett licenslopp kvar för Doris. Grattis Malin.

Stort grattis till D-Kullen som fyller 8 år idag och blir veteraner. Grattis till Dante, Dvalin "Harley", Djoser "Ollie", Dionysos "Dino", Discordia "Tinnie", Diana "Chilla" och Demeter "Pixie". På bilden är de 5 veckor

Vi önskar er en Glad Påsk

Stort grattis till S-Kullen som fyller 1 år idag. Grattis till Ciara, Kellie, Cora, Salonina "Zavanna", Shelardi "Zindra", Semele "Avanna" Siduri "E'chelle", Saranyu "Sarafina", Severina "Bodil" och SHiva "Tzarek". På bilden är de 6 veckor

gick av stapeln igår i Hovdala. På plats var Susann med Olympia "Ofelia". Det blev en otroligt bra start för Ofelia på sin första Lc tävling. Hon ledde stort efter första loppet och hon sprang ett lika bra andra lopp. Trots att man vet att de har sprungit bra så är det alltid nervöst att vänta på resultatet man kan aldrig vara helt säker. Det blev ett fantastiskt resultat för dem Ofelia kom 1:a och tog Cert. Så duktigt tjej och stort Grattis Susann. 

Vi var på Malmös Internationella utställning den 31 mars med Keira, Haylie, Leona och Dustin. Det blev en fantastisk dag med jättefina resultat Keira blev BIR med Cert och Cacib och en jättefin kritik. Haylie fick EXC, Leona fick också EXC, båda med jättefin kritik. Dustin fick VG, det var hans första utställning med mycket intryck och han var lite spänd rörde sig lite stelt, förövrigt fick han jättefin kritik.

Tack Stefan stackelius för att du fotade Keira.

Igår kom Waimariwis familj Maria, Per och deras två barn för att hämta hem sin lilla tjej. Vi hade en trevlig kväll med pratstund och  fika och sedan blev det dags för dem att åka hem. Hon har flyttat till Kungsbacka och hon kommer att kallas för Coco. Det är alltid jobbigt att skiljas från de små men hon har fått en underbar familj så det känns väldigt bra. Vi önskar er lycka till med lilla Coco.