Vi önskar er alla ett Gott Nytt År

 

På våra små hästar, lilla Starlight har redan hunnit bli 6 månader, hon blev det den 24 december. 

Måne och Starlight

Boster, Starlight, Pinocchio och Claudius

Starlight och Pinocchio

fina jul och nyårs hälsningar och kort som vi har fått

Vi önskar er alla en riktigt God Jul, här kommer hundarnas traditionella julkort. Borzoiernas kort är i år på Kenna och Bogart och dvärgpinschrarna har som vanligt sitt eget kort och taxarna och mopsarna har ett tillsammans.

Lite sen fjärde advents hälsning med ett kort på våra små taxar

 

Lite sen adventshälsning från oss ett adventskort på våra små mopsar

Den 8 december var Maria med lilla "Coco" Waimarivi på nosework  doftprov- Eukalyptus, hon var så duktig och fick godkänt doftprov. Stort grattis Maria ni är så duktiga.

Den 7 december var Darka på utställning IHA WELS med "Fjodor" Narcissos det gick jättebra han fick EXC och CERT och fin kritik. Stort grattis Darka.

Vi önskar er en trevlig Lucia

Vi har haft avelsrätten på denna fina kille och nu när han fyllde fem år häromdagen så övergår han helt till sin matte Fredrika. Vi vill tacka för ett fantastiskt samarbete under åren och önskar dig fortsatt lycka till med underbara Iakkhos. Han är pappa till 2 fina valpkullar, se mer på hans egen sida. 

 

Trevlig andra advent med ett adventskort på våra små dvärgpinschrar

Stort grattis till I-kullen som fyller 5 år idag. Grattis till Keira och hennes Bröder Iakkhos och Ikaros. På bilden är de 8 veckor. 

 

Ett stort grattis till H-Kullen som fyller 6 år idag. Grattis till Hazel, Cayenne, Hugo och syskonen Herakles "Herkules", Hestia "Enya", Hel "Lajka" Hemera "Emmyloo" En extra tanke till Hades "Zhivoi" som är i hundhimlen. På bilden är de 8 veckor.

 

Ett stort grattis till R-Kullen som fyller 2 år idag. Grattis till Kenna och syskonen Ran "Rapunzel", Ratri "Zita", Rusalka "Chanel" Ravana "Caesar". På bilden är de 6 veckor.

Av "Bogart" Tinniwinnies Viracocha Brindle Lord som vi har behållit från kullen som Cayenne hade vill också presentera "T-Queen" Tinniwinnies Valeria Brindle Lady som kommer att flytta till Japan när hon är 10 månader så hon och Bogart kommer ha riktigt roligt ihop men det kommer bli tråkigt för dem att sedan skiljas från varandra.
Underbara bilder på dem av Patrick Vanderhoven.

"Bogart" Tinniwinnies Viracocha Brindle Lord

"T-Queen" Tinniwinnies Valeria Brindle Lady 

Hanne har varit på inofficiell utställning med Vamana "Kayto" den 24 november i Danmark. Han var så duktig och blev 1:a med very promising som är som HP hos oss och sedan BIR valp och en fantastisk kritik. Stort grattis Hanne.

Den 19 november så kom Karolina och Marcin för att hämta sin lilla kille Vishnu. Vi hade en trevlig dag med lunch och fika och sedan blev det dags för dem att åka hem till Polen. Han har fått en borzoi som hundkompis och kommer att kallas för Hades. Det är alltid lika svårt att skiljas från de små men han har fått ett underbart hem så det känns väldigt bra. Vi önskar er lycka till med lila Hades.

Vi parade lilla "Mini"  Tinniwinnies Minerva Black Lady den 12 november med fina C.I.B SEUCH PLCH VDHCH DECH SKBV HanseatenSg-15  Exigors Joy Ztick och nu hoppas vi på små dvärgpinscher valpar den 14 januari.  Bilder och stamtavla på valparna kommer att skrivas på väntade valpar.

I tisdags kom Patrick och Chantal för att hämta hem sin lilla kille. De stannade över här i vårt gästhus och vi hade två riktigt trevliga dagar. på torsdagen var det sedan dags för dem att åka hem till Belgien och på vägen hem åkte de förbi Camilla som har morfar "Klasse" Teine just so Jadite. Han får två borzoi kompisar och kommer att kallas för Brynolf. Som alltid så är det svårt att skiljas från de små men han har fått ett underbart hem så det känns väldigt bra. Vi önskar er lycka till med lilla Brynolf.

Darka var med "Fjodor" Narcissos på V4 cup som är en kvalificerings tävling den 28 oktober. Det är så stort att få vara med på den och Fjodor var fantastiskt duktig och placerade sig 1:a bland hanarna och blev då vinnare av V4 Cup-2019.  Stort grattis Darka. Det var så mörkt vid prisutdelningen så det blev inga bra bilder från den men en spring bild och bild på vinnartäcke och medalj.