Den 29 februari var Darka med "Fjodor" Tinniwinnies Narcissos  Black Lord på utställning IHA GRAZ i Österrike. Det gick otroligt bra, Fjodor fick EXC och CERT och R-CACIB och blev Österrikisk Champion. Stort Grattis Darka.

Idag fyller C-Kullen 9 år ett stort grattis till Cleopatra "Samba", Chimaira "Molly" Cicero "Nemo" och Caesar "Zumba". En extra tanke till Ceres "Pandora" som är i hundhimlen. På bilden är de 8 veckor

Den 9 februari så blev Briseis dålig och vi misstänkte att hon fått livmoderinflammation och tyvärr så var det det. Vi hade tänkt att kastrera henne då hon började löpa mycket tätare, men vi hann tyvärr inte göra det. Operationen gick bra och hon mår efter omständigheterna bra.

Ett stort grattis till Wawalag "Sally" och Waimariwi "Coco" som fyller 1 år idag. På bilden är de 8 veckor

Ett stort grattis till Cassie och hennes bröder Karon "Rufus" och Keiron som fyller 5 år idag. På bilden är de 8 veckor

Har bott hos min vän Tina, hon har varit fodervärd åt dem. Hon kunde inte ha dem kvar av personliga skäl, så de har kommit hem till oss igen. De kommer inte att flytta iväg till ett annat hem utan de kommer att stanna kvar hos oss. 

Tiana  Tinniwinnies Urd Black Lady

Lilo   Tinniwinies Uzume Black Lady

Ett lite sent grattis till Iza som fyllde 10 år igår.

 

Det blev det ett kjejsarsnitt på lilla Mini, hon kom inte alls igång med sitt värkarbete och tyvärr så överlevde inte hennes lilla valp. Mini mår bra efter omständigheterna och det är det viktigaste. Vi får sikta in oss på att para om henne senare. 

Ett lite sent grattis till J-kullen som fyllde 5 år igår. Stort grattis till Julius "Zazu", Jupiter "Timon", Jason "Mio", Justitia "Doris" och Jisebel "Luna". En extra tanke till lilla Juno "Trassel" som är i hundhimlen. På bilden är de 7 veckor.

 

Vi var och röntgade lilla Mini då vi tyckte att hon inte var så tjock och var oroliga för att det bara var en valp. Röntgen visade att det var så och det kändes väldigt jobbigt då det nästan alltid slutar med ett kejsarsnitt då de har så svårt att få igång värkarbetet med bara en valp. Vi får hoppas på att det går bra för Mini och den lilla.

Vi önskar er alla ett Gott Nytt År