har fått prova på att springa en väldigt kort raksträcka och de tände direkt och sprang jättebra. Ska bli roligt att se dem på fler träningar framöver. Självklart fick flera av våra äldre hundar också springa, de tycker alltid att det är lika roligt. Ska bli kul nu att ta licens på våra unga hundar, Dustin, Leona, Kayla, Winston, Winona och Kenna. Några kommer att vara klara till första vårprovet nästa år och de andra senare under säsongen. På bilderna är det Ciara och Kelly

på Quintus och Keiron som är på besök. 


Trötta killar efter en hel dags bus med småtjejerna

Vi önskar er en trevlig allhelgona helg. Vi gjorde ett allhelgona tema för några år sedan och här är några bilder på hundarna.

Vaknade upp till världens snöväder, otroligt roligt tyckte hundarna framför allt de stora, småtjejerna tyckte att det var väldigt mysigt att värma sig framför kaminen när de kom in. De hade riktigt roliga dagar i snön så länge den var kvar. men nu är det barmark ute igen och hoppas att det får vara så ett bra tag innan snön kommer tillbaka. 


På bilden är det Briseis, Mini, Cassie, Leia, Iza och Ziri som är på besök, de riktigt njuter framför kaminen efter att ha lekt i snön

med flera av de unga hundarna, de har varit både vid Åsens y och hälsat på alla djuren och de har varit på stan och även varit på brukshundsklubben och kollat på när Rapunzel har varit på kurs. Alla har tyckt det har varit så spännande och väldigt roligt att vara på upptäcktsfärd på nya platser. 

för tredje gången på kort tid fått vår telefonkabel kapad den här gången föll ett träd över den så att den gick av. Det hände i slutet av förra månaden och det dröjer ett tag till innan vi får det lagat. Har lite svårt med uppdateringar på hemsidan då vi har så dålig teckning med mobilt internet. Ska bli så skönt när vi får fiber och man slipper att vara beroende av ADSL uppkoppling. Har skapat flera artiklar men inte hunnit skriva dem färdiga men de kommer bli klara allteftersom. Ska uppdatera fler av bildgallerierna så fort som vi hinner.

Igår kom Mia och Rolf för att hälsa på lilla Uranos som vi kallar för Stitch och de föll direkt för honom, så efter en trevlig eftermiddag, så var det dags för dem att åka hem till Nybro och han kommer att heta Casper. Det är alltid svårt att skiljas från de små men han har fått en underbar familj så det känns väldigt bra. Vi önskar er lycka till med lilla Casper.

på syskonen Lilo, Tiana och uranos som vi kallar för Stitch.


Stitch, Tiana och Lilo


Lilo och Stitch

Johanna var på den 13 oktober inofficiella utställningen i stallet Dunnebo med Promethius "Elroij" och Pan "Nestor". Det gick jättebra för båda killarna, Elroij 1:a med HP och BIR och sedan Grupp 2:a, Nestor 2:a med HP båda killarna fick jättefin kritik. Stort grattis Johanna.

Igår fyllde A-kullen 11 år. Stort grattis till Achilles "Kingston" och Apollon "Diesel". En extra tanke till Agamemnon "Dexter" och Artemis "Engla" som är i hundhimlen. På bilden är de 6,5 vecka.

Den 7 oktober var Malin med Placidia "Doris" på Nordic  utställningen i Sundsvall. Det gick jättebra och hon var så duktig, fick jättefin kritik och EXC, CK och R-CERT. Stort grattis Malin.

Den 29 september var Susann och  Emmylina med Saranyu "Sarafina", Olympia "Ofelia" och Nefertari "Natasha" på Hässlehoms gårdens utställning , Sarafina Ställdes för första gången i valpklass och var en så duktig tjej hon kom 1:a med HP och BIR och sedan Grupp 1:a. Ofelia ställdes i unghundsklass och Natasha ställes i öppen klass och Ofelia kom 1:a med HP och och 1:a i konkurrensklass, BIR och sedan BIS 2:a och Natasha 1:a med HP och 2:a i konkurrensklass, alla fick jättefin kritik. Stort grattis Susann och Emmylina

för säsongen var i Katrineholm och det var bara Keira som fick springa då Haylie fortfarande har en knapp hälta kvar. Keira var helt fantastisk hon sprang så bra låg 1:a efter första loppet och hon sprang ännu bättre i det andra loppet. Det kändes som om hon hade vunnit men innan man vet så är det alltid nervöst. Så det kändes helt fantastiskt när hon placerade sig som 1:a med Cacil.

Den 30 september var det äntligen dags för Lennart som vi känner sen tidigare att få hem sin lilla kille Shiva. Lennart kom redan på fredagen då han och Christian skulle i väg på en lure coursing tävling och vi hade en riktigt trevlig helg. Han flyttar till Mölndal och får tre borzoi kompisar att leka med, han nya namn är Tzarek. Det är alltid jobbigt att skiljas från de små men han har fått ett underbart hem så det känns väldigt bra. Vi önskar dig lycka till med lilla Tzarek.

Näst sista lure coursing provet var i Torne den 29 september.  Både Kerira och Haylie skulle springa och vi hoppades att keira inte skulle vara allt för skendräktig, utan att hon skulle kunna hålla fokus tillräckligt mycket för att få en bra placering. Hon var faktiskt jätteduktig och låg på en andra plats efter första loppet och hon sprang ett bra andra lopp också och slutade som 2:a. Så nöjd med hennes resultat. Lilla Haylie hade sån otur då hon trampat snett och fick en lätt hälta som påverkade hennes lopp. Hon startade så bra men sen hände något och hon kunde inte springa fult ut så hon slutade på en 5:e plats.

i går kom Jenny och hennes dotter för att hämta lilla Urashima som vi kallar för Maximus. Vi hade en jättetrevlig eftermiddag, sedan blev det dags för dem att åka hem till Virsbo och hans nya namn är Fenris. Det är alltid jobbigt att skiljas från de små men han har fått en underbar familj så det känns väldigt bra. Vi önskar er lycka till med lilla Fenris. 

Ett stort grattis till Leia som igår fyllde 3 år.

igår fyllde N-kulle 3 år. Ett stort grattis till Haylie, Kayla, Narcissos "Fjodor" och Nefertari "Natasha". En extra tanke till Neptunus "Boris" som är i hundhimlen. På bilden är de 8 veckor.

Ett stort grattis till lilla Tosca som idag fyller 10 år.

Av lilla Ciara som är en av de valparna från Grace som vi valde att behålla en bild på henne