Köpt tillbaka Pan "Mandel" den 4 mars då hans ägare inte kunde ha kvar honom. Det bestämdes redan från början att han skulle få flytta vidare till Johanna och Matz som har hans bror Promethius "Elroij". Johanna och hennes mamma kom för att hämta honom den 7 mars och de fann verkligen varandra. Han kommer att få ett underbart hem och så roligt att få leka med Elroij och deras lilla Juno. Han byter namn till Nestor. Vi önskar er lycka till med lilla Nesor. Några bilder på honom här hemma tillsammans ned sina syskon Winston och Winona och en bild på honom hemma hos Johanna och Matz med sin bror Elroij.


Nestor och Winona


Winston, Nestor och Winona


Nestor


Johanna med Nestor, Winston och Winona


Nestor hemma i sin nya familj med sin bror Elroij

på Winston och lilla Ran "Rapunzel" som var på besök.

av Jenny, Jimmy, Saga och lilla Ratri "Zita" den 24 februari. Som vanligt alltid lika trevligt att träffas och vi hade en jättetrevlig dag med lunch och middag och Zita fick leka med syster Kenna, de hade så roligt tillsammans. Några bilder på dem. 


Kenna och Zita


Zita med Leia


Zita

Årets lure racing kommer att vara den 16-17 juni mer information om det går att se på dvärgpinscher klubbens hemsida.

Dvärgpinscherklubbens årsmöte har varit och jag kommer att sitta kvar i styrelsen i ytterligare två år och även vara kvar i RAM gruppen, Tävlings, lure racing och viltspår kommitten. Det ska bli jätteroligt att fortsätta jobba för klubben.

Har Susanne och Emmylina varit på med Olympia "Ofelia" och Pandora i Hässleholm den 24 februari. Ofelia blev 1:a med HP och BIM och Pandora fick 1:a med HP. Stort grattis Susanne och Emmylina. Malin var med  Placidia "Doris" i söråker den 18 februari och hon blev 1:a med HP och BIR. Stort grattis Malin. Alla tre fick en jättefin kritik. bilder på dem bilden på Doris är från en utställningsträning.


Olympia "Ofelia"


Pandora


Placidia "Doris"

Ett stort grattis till C-kullen som fyller 7 år idag. Grattis till Cleopatra "Samba", Chimaira "Molly", Cicero "Nemo" och Caesar "Zumba". En extra tanke till Ceres "Pandora" som är i hundhimlen. På bilden är de 8 veckor.

På borzoiringens tio i topp placerade sig Iakkhos på en tredje plats och Keira på femte plats, med bara fyra prov så det är ett väldigt bra resultat. Keira stukade tassen och kunde inte vara med på två av de största proven och då hade hon ingen chans att kunna bli etta på listan. Så vi fokuserade på att hon skulle kvala till EM och att bli norsk lure coursing champion. Både Keira och Iakkhos har kvalat till EM i Danmark. Stort Grattis Fredrika.
På bästa avelshane/tik kom Deya, Russkiey Azart Orchideya La Divina och Pappan till vår H och I kull, Klasse, Teine just so Jadite på en fin 3:e plats med bara 3 hundar som tävlat Keira, Iakkhos och Ikaros på 4 och 3 prov vardera. Doris, Tarasov´s Gernsey Flair kom på 6:e plats med bara två hundar som tävlat på 3 prov sammanlagt. Erebos "Bozze" och Haylie. Stort grattis till Camilla som äger Klasse.
Bästa uppfödrlistan kom vi på en 2:a plats vilket är fantastiskt bra då alla hundar som tävlat har sprungit färre än fem prov. Bilder på Keira och Iakkhos.

 
Keira

 
Iakkhos

Idag fyller K-Kullen 3 år. Stort grattis till Cassie, Keriron och Karon "Rufus". På bilden är de 8 veckor.

 på borzoierna som Lennart tog i snöyra när han var uppe och hälsade på oss.


Kayla ute på fältet


Dustin och Leona busar


Dustin, Leona, Haylie och Winston leker


Cayenne


Hazel


Leona


Dustin och Leona

Ett stort grattis till Iza som idag fyller 8 år och blir veteran. Foto Lennart Andersson.

 

Idag fyller J-kullen 3 år, stort grattis till Juno "Trassel", Justitia "Doris", Jisebel "Luna", Julius "Zazu", Jupiter "Timon" och Jason "Mio". På bilden är de 5 veckor.

Det växlar verkligen i vädret ena dagen är det barmark och nästa dag fullt med snö. Får se hur länge det varar nu, det är redan på väg att smälta bort igen. Hoppas dock att det ligger kvar ett tag då det annars blir så lerigt ute, vi har tidigare haft snö vid fyra tillfällen som sedan har tinat bort. 


Ute med några av småtjejerna på en sen eftermiddags promenad 


Dagen efter så såg det ut så här på morgonen fullt med snö 

Vi har haft vår son Frederic och hans flickvän Lovisa och vårt lilla barnbarn Nike här över Nyår så vi passade på att ta en söt bild på lilla Nike och Dustin vid julgranen. 

Vi önskar er en god fortsättning på det nya året.