den 9 december av Viktoria och Joakim de hade med sig Hestia "Enya", det var så roligt att se henne igen hon har blivit så fin. vi passade på att ta lite bilder på henne.

 

Tredje advents kortet är en hälsning från våra mopsar och oss.

En adventshälsning från oss och våra dvärgpinschrar som önskar en trevlig andra advent.

vi önskar er en trevlig första advent med ett adventskort på Ginger och Grace.

Idag fyller vår I-kull 3 år, så stort grattis till Keira, Iakkhos och Ikaros. På bilden är de 7 veckor.

Ett stort grattis till H-kullen som idag fyller 4 år. Grattis till Hazel, Cayenne, Hades "Zhivoy", Hugin "Hugo", Herakles "Herkules", Hemera "Emmyloo", Hestia "Enya" och Hel "Lajka". på bilden är de 6 veckor.

till Brisbys söta syster Biquet- Bisous "Ziri" under några dagar, det var så roligt att träffa henne igen och hon och småhundarna har så roligt ihop. Nedan ett par bilder på henne.

den 17 november var det dags för Pompeia att flytta till sin matte Angelica och husse Neil,som bor i Hanover Tyskland.
Vi hade bestämt att vi skulle köra ner Pompeia och hälsa på dem och stanna över helgen. Det var så trevliga dagar, hon har fått ett fantastiskt hem och kallas för Feya och har fått en jättegullig borzoi kompis som heter Amadeus. När det var dags att åka hem igen så kändes det lite jobbigt att skiljas ifrån henne, då hon varit så länge hos oss då hon var tvungen att bli rabies vaccinerad innan hon kunde flytta iväg. Men hon får det så bra och vi önskar er lycka till med lilla Feya.

att det var när första snön kom, Dustin och Leona och Winstone, Winona och Feya har ju inte sett snö förut och de tyckte det var riktigt underligt först men sedan var det så roligt att leka. De stora tycker som vanligt att det är super roligt med snö, småhundarna tycker att det är roligt bara det inte är för kallt. Vi tog lite bilder på dem se nedan.


Keira, Cayenne och Grace spanar ut på fältet


Atti


Grace


Amie och Pompeia "Feya"


Winona, Feya och Iza 


Brizby


Iza


Winstone och Feya


Atti, Brizby, Iza, Mini och Tosca


Haylie, Dustin och Leona


Mini och Cassie

Ett stort grattis till Deya som igår fyllde 9 år.

Vi tog lite bilder på Dustin och här är en fin stående bild på honom. Ska inom kort göra både hans och syster Leonas egna sidor.

Var Susanne och Emmylina på den 3 november i Växjö med Nefertari "Natasha" och Olympia "Ofelia". Båda fick jättefin kritik och Natasha fick EXC och Ofelia blev 1:a med HP och BIR valp. Stort Grattis Susann och Emmylina.

Olympia "Ofelia"

Nefertari "Natasha"

Var Mona på den 28 oktober i Alingsås med Luna hon fick jättefin kritik och blev 2:a med HP. Stort grattis Mona

En fin bild på Deya, Haylie, Cayenne och Kayla som vi tog innan vi gick på promenad.

När vi gjorde den nya hemsidan och förde över allt från den gamla sidan så såg vi att flera artiklar i dagböckerna 2010-2015 hade förlorats, så nu har vi återskapat alla artiklar igen i de dagböckerna. 

 

Några bilder på hundarna från lure racet 2017 på Våra hundar och våra valpköpares hundar.

Mini och Briseis överst, nederst Brizby till vänster och Mini till höger.

Överst till väster Jupiter "Timon" till höger Julius "Zazu" nederst till väster Loke och till höger Juno "Trassel"

Överst Merlin "Pepzi" nederst till vänster Demeter "Pixie" och till höger Luna

av Winston som vi behöll av Gingers valpar som kompis till Dustin så han slipper vara ensam kille bland alla tjejerna. Han är en otroligt gullig liten kille och det ska bli så roligt att se honom växa upp. Nedan några bilder på honom. 


Winstone med Atti, Cassie och Mini


Winstone med mamma Ginger

På två av valparna Pompeia "Feya" och Prisca de är så otroligt gulliga båda två och har så roligt tillsammans.


Prisca


Pompeia "Feya"

Den 7 oktober var vi på årets sista lure coursing prov i Torne. Christian åkte med Keira och Haylie, på plats var även Fredrika och Martin med Ikaros och Iakkos och Therese med Erebos "Bozze". Det var så pass många av varje kön att de kunde springa könsdelat och efter första loppet låg Keira och Erebos "Bozze" 1:a, Iakkos 2:a, Ikaros 3:a och Haylie låg 5:a. Det blev ett spännande andra lopp och sedan en nervös väntan på resultatet. Det blev verkligen fantastiskt då Keira kom 1:a och även Erebos "Bozze" kom 1:a, Iakkos kom 2:a och Ikaros kom 3:a med CERT.
Haylie slutade på en 5:e plats, hon var jätteduktig, det var två riktigt långa banor och i andra loppet regnade det och då blir det jobbigare att springa för dem, hon gjorde en liten vurpa men kom upp igen men det märktes att hon var lite trött. Hon är så ung ännu och behöver bygga mer styrka i kroppen för att kunna ta svängarna ännu bättre. Det ska bli så roligt att se hur hon utvecklas till nästa säsong. Stort grattis Therese, Fredrika och Martin. Nedan bilder från prisutdelningen.

I lördags den 7 oktober kom Emmylina och Joakim för att hämta hem lilla Pandora. Vi känner varandra sedan tidigare då hon och hennes mamma Susann har två borzoier från oss. Vi hade en trevlig dag med fika och sedan blev det dags för dem att åka hem. Hon flyttar till Hästveda och får förutom de två borzoierna Nefertari "Natasha" och Olympia "Ofelia" två cocker spaniels som kompisar, hon kommer att få behålla sitt namn Pandora. Det är alltid jobbigt att skiljas från de små men hon har fått en underbar familj så det känns jättebra. Vi önskar er lycka till med lilla Pandora. Vi har henne på halvfoder avtal dvs bibehållen avelsrätt.