På två av valparna Pompeia "Feya" och Prisca de är så otroligt gulliga båda två och har så roligt tillsammans.


Prisca


Pompeia "Feya"

Den 7 oktober var vi på årets sista lure coursing prov i Torne. Christian åkte med Keira och Haylie, på plats var även Fredrika och Martin med Ikaros och Iakkos och Therese med Erebos "Bozze". Det var så pass många av varje kön att de kunde springa könsdelat och efter första loppet låg Keira och Erebos "Bozze" 1:a, Iakkos 2:a, Ikaros 3:a och Haylie låg 5:a. Det blev ett spännande andra lopp och sedan en nervös väntan på resultatet. Det blev verkligen fantastiskt då Keira kom 1:a och även Erebos "Bozze" kom 1:a, Iakkos kom 2:a och Ikaros kom 3:a med CERT.
Haylie slutade på en 5:e plats, hon var jätteduktig, det var två riktigt långa banor och i andra loppet regnade det och då blir det jobbigare att springa för dem, hon gjorde en liten vurpa men kom upp igen men det märktes att hon var lite trött. Hon är så ung ännu och behöver bygga mer styrka i kroppen för att kunna ta svängarna ännu bättre. Det ska bli så roligt att se hur hon utvecklas till nästa säsong. Stort grattis Therese, Fredrika och Martin. Nedan bilder från prisutdelningen.

I lördags den 7 oktober kom Emmylina och Joakim för att hämta hem lilla Pandora. Vi känner varandra sedan tidigare då hon och hennes mamma Susann har två borzoier från oss. Vi hade en trevlig dag med fika och sedan blev det dags för dem att åka hem. Hon flyttar till Hästveda och får förutom de två borzoierna Nefertari "Natasha" och Olympia "Ofelia" två cocker spaniels som kompisar, hon kommer att få behålla sitt namn Pandora. Det är alltid jobbigt att skiljas från de små men hon har fått en underbar familj så det känns jättebra. Vi önskar er lycka till med lilla Pandora. Vi har henne på halvfoder avtal dvs bibehållen avelsrätt.

Ett stort grattis till vår A-Kull som idag fyller 10 år. Hipp Hipp Hurra till Agamemnon "Dexter", Apollon "Diesel" och Achilles "Kingston". En extra tanke till Artemis "Engla" som är i hundhimlen. På bilden är de 6 ½ vecka.

På Ginger och valpen Pompeia "Feya" som nästa månad flyttar till Tyskland.

Vi lekte lite med valparna och de fick springa efter en lure coursing trasa som Christian drog och de satte en himla fart och tyckte det var jätteroligt. några bilder på dem.

på Dustin, Leona och Leia de tycker så mycket om varandra och har så roligt ihop.


Dustin och Leia bästa vänner


Leia tycker även att Leona är en bästa kompis, här leker de med Dustin 

i år har vår kennel 10 års jubileum, den 7 oktober för 10 år sedan föddes vår första valpkull på Lidingö, det var små dvärgpinscher valpar, så om några dagar så blir det ett stort grattis till dem.

I lördags den 30 september så kom Malin och Nicklas för att hämta hem sin lilla tjej, Placidia. Vi hade en jättetrevlig dag och åt lunch tillsammans och givetvis blev det mys med de andra hundarna. Sedan blev det dags för dem att åka hem till Sundsvall, hon kommer att få små bullterrier som sällskap och kommer att kallas för Doris. Det är alltid lika känslosamt att skiljas från de små men hon har fått en underbar familj så det känns jättebra. Vi önskar er lycka till med lilla Doris.

Den 23 september var Emmylina med Nefertari "Natasha" på inofficiell utställning i Hässleholm, det gick jättebra och hon blev 1:a med HP och BIM samt en jättefin kritik. Grattis Emmylina!

Igår den 27 fyllde Leia 2 år. Stort grattis till henne och syskon Ronja och Simba

Igår den 27 så fyllde vår N-kull 2 år. Stort grattis Haylie, Kayla, Nefertari "Natasha", Narcissos "Fjodor" och Neptunus "Boris". På bilden är de 8 veckor.

På Kayla med sin pappa Djagger, Istvan in the Name of Love.

Ett lite sent grattis till Tosca som fyllde 9 år i måndags den 25 september. Stort grattis söta Tosca.

Först ut att flytta var lilla Prometheus, Johanna och Mats och hennes mamma och syster och en vän kom för att hämta honom i lördags. De hade tidigare varit på besök och det var så roligt att ses igen. Efter en trevlig pratstund och fika så var det dags för dem att åka. Han flyttar till Sölvesborg och kommer att kallas för Elroij och får en liten hundkompis som sällskap. 

Senare samma dag kom Åsa med en god vän för att hämta Phoebe. Vi hade också träffats tidigare och det var så roligt att träffas igen. Vi åt middag tillsammans och hade en trevlig kväll. Under tiden de var här så förälskade sig Åsa i en till av valparna lilla Pelé så även hon fick följa med hem. Så roligt att syskonen får vara tillsammans. Framåt kvällen var det dags för dem att åka och de båda tjejerna flyttar till Grödinge som ligger nära Stockholm och deras namn blir Phoebe kommer kallas för Elga och Pelé för Aina. Åsa och Maja driver ett hunddagis så de kommer att få många hundkompisar.

Sen var det dags för Pan att flytta, Beatrice och hennes mamma Eleonor kom sent på lördag kvällen och de stannade över natten. Det var så trevligt att ses igen och efter frukost så var det dags att åka hem till Vallentuna, han kommer att kallas för Mandel.

På söndagen kom Håkan och Mia för att hämta Penelope, vi har träffats flera gånger då de har en valp från vår tidigare kull lilla Octavia "Fiona". Det är alltid lika trevligt att träffas och efter fikastund var det dags för dem att åka hem till Dannike. Hon kommer som sagt få lilla Fiona och två andra hundkompisar och leka med, de kommer att kalla henne för Pennie. 

Det är alltid lika känslosamt att skiljas från de små men de har alla fått så underbara familjer så det känns jättebra. Vi önskar er lycka till med Elroij, Elga, Aina och Mandel och Penny.


Prometheus "Elroij"


Phoebe "Elga"


Pelé "Aina"


Pan "Mandel"


Penelope "Pennie"

I söndags den 24 september var Christian på lure cousing i Norge, Hwam, med Keira och Haylie. Det blev ett fantastiskt resultat då Keira kom 1:a med CERT och blev Norsk lure coursing Champion. Haylie kom på en fin 3:e plats, är så stolt över lilla Haylie som fortfarande är så ung och så duktig.

I lördags den 23 september var valparna 8 veckor. Det är alla så framåt och nyfikna, springer över stock och sten. De har alla utvecklats så fint och har ett underbart sätt och personlighet. Det var omöjligt att få till en gruppbild så det blir ett par bilder på dem så alla kommer med. De är så gulliga och det ska bli roligt att följa de små framöver. Fler bilder i deras bildgalleri.

I fredags den 22 september var valparna på veterinärbesiktning så nu är de chippade, vaccinerade och besiktigade utan anmärkning. De var så duktiga hälsade och viftade på svansen. 

I går var valparna 7 veckor, de är riktiga små busfrön och de far runt överallt och busar. De är så duktiga som säger till när de vill gå ut och göra ifrån sig. De har fått träffa några av de stora hundarna och det var spännande men roligast är att leka med de små hundarna. De har alla en underbar personlighet och är så gulliga. En bild nedan och fler i deras bilgalleri P-kullen. 

Helgen den 8-10 september var Susann och Emylina här med Nefertari "Natasha" och Olympia "Ofelia", vi hade en jättetrevlig helg tillsammans. På lördagen så kom även Håkan och Mia med Octavia "Fiona" och Ann och hennes vän Tore med Ophelia, det var så trevligt att ses igen, vi åt lunch och fikade och hade en jättetrevlig dag tillsammans och alla syskonen hade så roligt tillsammans. De har alla utvecklats så fint, nedan några bilder på dem.


Dustin, Leona och Olympia "Ofelia"


Octavia "Fiona"


Ophelia


Alla tillsammans, Ophelia, Olympia "Ofelia", Oden "Dustin", Onatha "Leona" och Oktavia "Fiona"