uppdateringar på hemsidan då vår telefonledning råkade kapas vid ett grävnings arbete och då vi har adsl så blev vi också utan internet i nästan två veckor. Men vi jobbar på för att hinna med alla artiklar som ska skrivas och att få upp alla bilder till bildgallerierna.

Idag är valparna 2 veckor och de fortsätter att gå upp bra i vikt. De har nu öppnat sina ögon och är mer aktiva. Det ska bli roligt att se de små utvecklas. Ett par bilder nedan och fler kommer i deras bildgalleri.

I söndags var valparna 8 veckor och de har blivit riktiga små busfrön och alla har en helt underbar personlighet. Roligast är ju att leka med mamma Grace och med de små hundarna. Det är nu så svårt att fånga alla 10 på bild nu så det får bli lite olika bilder på dem alla. Fler bilder kommer i deras bildgalleri.

I onsdags var valparna 1 vecka, de fortsätter att gå upp bra i vikt och hanarna vägde 211 gram,233 gram, 236 gram och 241 gram, tikarnas vikt var 167 gram och 262 gram. De är mer aktiva nu och gnäller när de kommer för långt bort från mamma Trassel. De är så söta och gulliga. Två bilder nedan fler kommer i deras bildgalleri. 

I söndags var valparna 7 veckor, de utforskar nu mer och mer av tomten och de har så roligt med de små och stora hundarna. De har varit så fint väder och de har kunnat vara öppet mellan valprummet och den lilla valphagen så de har kunnat springa ut som de vill. På tomten har de varit på morgonen och kvällen då det har varit för varmt mitt på dagen så då har valphagen varit perfekt då det är både sol och skugga där. Nedan ett par bilder på dem och fler kommer i deras bildgalleri.

 

Ett lite sent grattis till M-Kullen som fyllde 3 år den 1 Juni. Stort grattis till Mini, Merlin "Pepsi", Mercurius "Willie" och Medusa "Lissi" På bilden är de 8 veckor.

Den 30 maj så föddes våra dvärgpinscher valpar det blev 6 stycken 4 hanar och 2 tikar. De var väldigt små och vägde väldigt lite. Tikarnas vikt var 69 gram och 109 gram och hanarnas vikt var 101 gram, 104 gram, 107 gram och 107 gram. Vi var väldigt oroliga att de inte skulle klara sig, framförallt den lilla tjejen, men alla har ätit bra och gått upp i vikt och när de var 3 dagar vägde de. Tikarna 102 gram och 162 gram och hanarna 149 gram, 152 gram, 156 gram och 158 gram. Föräldrar till de små är vår fodervärds tik LRV-16 "Trassel" Tinniwinnies Juno Black lady och pappa är Sieger Schleswig Holstein-2018 "Rio" Earthquake Z Klanu Lubuzow han har även flera cert i Sverige och Danmark och Trassel är utställd med VG och Har vunnit Lure Racet 2016 och även gjort BPH med godkänt skott. Nedan bilder på de små som nyfödda och 3 dagar gamla och på deras föräldrar Rio och Trassel.


Valparna nyfödda


Valparna 3 dagar

    

Pappa  "Rio" Earthquake Z Klanu Lubuzow  och mamma  "Trassel" Tinniwinnies Juno Black lady

Den 27 maj var valparna 6 veckor, nu är de full fart på dem. De leker med både de små och en del av de stora hundarna. De är väldigt modiga och nyfikna. De har alla utvecklat en underbar personlighet och de är så gulliga. Enbild nedan och fler kommer i deras bildgalleri.

Den 23 maj fyllde Q-kullen 2 år. Så ett stort grattis till Quintus och Qaisar "Alfons". På bilden är de 6 veckor.

Den 22 maj fyllde G-kullen 5 år. Så ett lite sent grattis till lilla Guinevere "Gwennie". En extra tanke till Grendel som är i hundhimlen. På bilden är de 9 veckor.

I söndags var valparna 5 veckor. De är så busiga, tycker det är jätteroligt att vara ute och går på små upptäcktsfärder. De har börjat att träffa de små hundarna och det var väldigt spännande och roligt. Deras personlighet utvecklas ner och mer och de är så gulliga. en bild nedan och fler kommer i deras bildgalleri.

Har Darka varit på igen med Narcissos "Fjodor" den 12 maj i Samobor i kroatien, Han fick EXC-1 Och CERT och är nu champion i Kroatien. Stort Grattis Darka.

I söndags den 13 maj var valparna 4 veckor. De går på äventyr i hela rummet både busar med varandra och har börjat att intressera sig för leksaker. De äter nu flera mål riktig mat om dagen. De har varit ute och första gången var det lite läskigt men spännande, nu tycker de att det är jätteroligt. De är så gulliga och deras personlighet kommer fram mer och mer. lite bilder nedan och fler kommer i deras bildgalleri S-kullen.

Idag fyller B-Kullen 8 år och blir små veteraner. Stort grattis till Briseis, Belonna "Siri" och Berenike "Nikita". En extra tanke till Bacchus som är i hundhimlen. På bilden är de drygt 5 veckor.

Den 14 maj fyllde F-Kullen 6 år. Stort grattis till Forsete "Ozzy". Fortuna "Vera" och Felicitas "Flisan" En extra tanke till Faustina "Winnie" och Faunus "Milio" som är i hundhimlen. På bilden är de 8 veckor.

Stort grattis till L-kullen fyller 3 år i dag. Så grattis till Loke, Lancelot "Sigge", Luna och Lamia "Maxi". På bilden är de 7 veckor.

Ett lite sent grattis till E-kullen som fyllde 6 år den 11 maj. Stort grattis till Ginger, Grace, Eros, Erebos "Bozze" och Euhemeros "Platon". På bilden är de 8 veckor.

Igår var valparna 3 veckor, de är nu väldigt aktiva och har börjat leka lite med varandra. De har nu börjat att äta riktig mat och det är jättegott, de har också börjat få sina tänder. De har även klippt klorna och blivit avmaskade, de fortsätter att gå upp bra i vikt och deras vikt är idag, lilla hanen väger 1520 gram och tjejerna väger, 1499 gram, 1495 gram, 1482 gram, 1457 gram, 1424 gram, 1420 gram, 1413 gram, 1323 gram och 1247 gram.  Några bilder nedan och fler kommer i deras bildgalleri S-Kullen. 

 

Har Jenny varit på med Ratri "Zita" den 6 maj i Adelelöv. Det gick jättebra och hon var så duktig hon blev 1:a med HP och BIR valp och BIS 2:a och hon fick en jättefin kritik. Stort grattis Jenny.

I söndags var valparna två veckor och nu har de öppnat sina ögon, de är mycket mer aktiva och både morrar och skäller på varandra. De är mycket mer medvetna om sin omgivning och gosar med varandra och med mamma Grace. De fortsätter att gå upp bra i vikt. De blir bara sötare och sötare och det ska bli så roligt att se hur deras personlighet utvecklas, de är så gulliga. Nedan tre bildcollage och fler bilder kommer i deras bildgalleri S-Kullen.