Stort grattis till Aa-kullen som fyller 2 år idag. Grattis till Micro och syskonen Athena, Atlas och Ask "Zzozzo", På bilden är de 5 veckor.

 

Ett lite sent grattis till W-Kullen som fyllde 4 år den 7 februari. Stort grattis till Waimariwi "Coco" och Wawalag "Sally". På bilden är de 7 veckor

Ett lite sent grattis till K-Kullen som fyllde 8 år den 7 februari och blir nu veteraner. Stort grattis till Cassie och bröderna Keiron och Karon "Rufus". På bilden är de 5 veckor

Igår kom Sanna och Andreas för att hämta lilla Francis med var också Andreas mamma. De hade varit på besök tidigare och det var så roligt att ses igen. Vi hade en trevlig eftermiddag med fika och sedan var det dags för dem att åka hem. Han flyttar till Norrköping och kommer att kallas för Frasse. Vi önskar er lycka till med lilla Frasse. 

 

Tio i topp listan för 2022 presenterades för ett tag sedan och två av vår uppfödning är med på listan och vi blev årets Lure Coursing Kennel, så otroligt roligt.

Vi hade inga egna hundar som tävlade förra året men Eva tävlade med "Stella" Tinniwinnies Yin Golden Lady och Saga och Linda tävlade med Tinniwinnies Valkyria Brindle Lady "Valkyria" och de placerade sig på listan trots att de inte deltog på så många prov så stolt över tjejerna och stort grattis till er alla.

Valkyria placerade sig som nummer 8 och  Stella Som nummer 10. Så duktiga tjejer Stort grattis 

Valkyria

Stella

 

Det har varit lite dåligt med uppdateringar på hemsidan och det är mycket som har hänt, många artiklar är påbörjade men inte färdigskrivna och kommer succesivt att färdigställas och hamnar då på det datumet då den skapades  så det blir både från 2023, 2022 och även några från 2021 som ska skrivas färdigt.  

 

Ett lite sent grattis till J-Kullen som fyllde 8 år igår och blir nu veteraner. Stort grattis till Jupiter "Timon", Julius "Zazu", Jason "Mio", Justitia "Doris", Jesibel "Luna". En extra tanke till Juno "Trassel" som är i hundhimlen. på bilden är de 8 veckor.

Vi önskar er en god fortsättning på det nya året