Vi önskar er ett riktigt Gott Nytt År med hundarnas traditionella nyårskort borzoierna är i år representerade av Ciara, Kellie och Cora och sedan är det givetvis pinnarnas kort och Mopsar och taxarnas kort.

Vi önskar er en riktigt God Jul! Här är hundarnas traditionella julkort. Borzoiernas kort är på Keira och Ciara och sedan som vanligt ett på pinnarna och ett på Tosca, Leia, Cassie och Iza. 

 

En lite sen fjärde adventshälsning med ett kort på våra taxar

Vi önskar er en trevlig tredje advent med ett kort på våra små mopsar Tosca och Leia.

Vi önskar er en trevlig lucia

Just nu så håller vi på att fotografera hundarnas jul och nyårskort och som vanlig blir det ett på våra dvärgpinschrar och ett på borzoierna och vi tar några olika bilder på hundarna så får vi se vilket vi väljer och ett på mopsarna och taxarna tillsammans. Här är en rolig bild på Ginger och Grace som vi tog för några år sedan, de lekte lite med varandra under fotograferingen. Resultatet av årets fotografering ser ni på julafton och på nyårsafton.

 

Tittade på lite bilder och hittade en bild på lilla Cassie som togs i somras. Foto Lennart Andersson. 

En lite sen advents hälsning det här advents kortet är på våra små dvärgpinschrar

 

Stort grattis till I-kullen som fyller 4 år idag. Grattis Keira och till syskonen Ikaros och Iakkos. På bilden är de 8 veckor.

Vi önskar er en trevlig första advent med ett adventskort på borzoierna Ginger och Grace.

                            

Vi planeras både Dvärgpinscher valpar och Borzoi valpar under nästa år. Så är ni intresserade av en valp så är det bara att höra av er på mail eller telefon

Borzoi valpar planeras på Tinniwinnies Hebe Fawn Lady,  hanhund meddela snart 

Dvärgpinscher valpar planeras på Tinniwinnis Minerva Black Lady hon kommer att paras med C.I.B SEUCH PLCH VDHCH DECH SKBV HanseatenSg-15  Exigors Joy Ztick 

Dvärgpinscher valpar på Tinniwinnies Juno Black Lady hon kommer att paras med LRV-17 LRV-18 Tinniwinnies Loke Black Lord

Mer information kommer på sidan planerade kullar

Ett stort grattis till R-Kullen som fyller 1 år idag. Grattis till Kenna och syskonen Ran "Rapunzel", Ratri "Zita", Rusalka "Chanel" och Ravana "Caesar". På bilöden är de 6 veckor.

Ett stort grattis till H-kullen som fyller 5 år idag. Grattis till hazel och cayenne och syskonen Hugin "Hugo", Hades "Zhivoy", Herakles "Herkules", Hel "Lajka", Hemera "Emmyloo", Hestia "enya". På bilden är de 8 veckor.

Tina var igår med Loke på ögon lysning och patella undersökning och det var utan anmärkning. Grattis Tina och tack för att du har kollat honom.

har fått prova på att springa en väldigt kort raksträcka och de tände direkt och sprang jättebra. Ska bli roligt att se dem på fler träningar framöver. Självklart fick flera av våra äldre hundar också springa, de tycker alltid att det är lika roligt. Ska bli kul nu att ta licens på våra unga hundar, Dustin, Leona, Kayla, Winston, Winona och Kenna. Några kommer att vara klara till första vårprovet nästa år och de andra senare under säsongen. På bilderna är det Ciara och Kelly

Susanne och Emmylina var med Nefertari "Natasha", Olympia "Ofelia" och Pandora på den internationella utställningen i Växjö den 3 november. Pandora ställdes i Juniorklass, Exc1, Nefrtari "Natasha" i öppen klass, EXC3 och Olympia "Ofelia" ställes i unghundsklass, VG2. Alla tre fick jättefin kritik, stort grattis Susann och Emmylina.

på Quintus och Keiron som är på besök. 


Trötta killar efter en hel dags bus med småtjejerna

Vi önskar er en trevlig allhelgona helg. Vi gjorde ett allhelgona tema för några år sedan och här är några bilder på hundarna och sist en modellbild med Ginger med halloween tema.

Vaknade upp till världens snöväder, otroligt roligt tyckte hundarna framför allt de stora, småtjejerna tyckte att det var väldigt mysigt att värma sig framför kaminen när de kom in. De hade riktigt roliga dagar i snön så länge den var kvar. men nu är det barmark ute igen och hoppas att det får vara så ett bra tag innan snön kommer tillbaka. 


På bilden är det Briseis, Mini, Cassie, Leia, Iza och Brizbys syster Ziri som är på besök, de riktigt njuter framför kaminen efter att ha lekt i snön

med flera av de unga hundarna, de har varit både vid Åsens y och hälsat på alla djuren och de har varit på stan och även varit på brukshundsklubben och kollat på när Rapunzel har varit på kurs. Alla har tyckt det har varit så spännande och väldigt roligt att vara på upptäcktsfärd på nya platser.