LRV-17 LRV-18 LRV-19 RBV-19

Tinniwinnies Loke Black Lord

"Loke"

Bor hos Tina i Vireda

 Avel: Tinniwinnies W-Kull

Ögonlyst UA Patella UA

Lure racing vinnare 2019 på Fråsttorps hundklubbs lure racing vinnare 2019 med titel LRV-19

Rakbane vinnare 2019 med titel RBV-19

Best in Field- Klubbmästare 2019

Lure racing vinnare 2018  dvärgpinscherklubbens lure racing vinnare 2018 med titel LRV-18

Best in Field 2018

Lure racing vinnare 2017 på dvärgpinscherklubbens lure racing vinnare 2017 med titel LRV-17

3:a på rakbabne vinnare 2017

3:a på SSPK lure racing vinnare 2016

Utställd: Öppen klass VG

Loke var enligt Snorre Sturlasson en av asagudarna i nordisk mytologi, trots att han var son till en jätte. Lokes far var jätten Farbaute och hans mor jättinnan Laufey. Han umgicks länge fritt med gudarna, och ingick till och med fostbrödralag med Oden. Hans jättenatur tog dock till slut överhanden, och i mytologin om Balders död blir han slutligen gudars och människors fiende. 
Loke är vacker till utseendet, men uppträder ibland som onskan personifierad och slugast av alla jättar, han är nästan lika psykologiskt komplicerad som Oden bland gudarna. Då han dessutom kan förvandla sig till vad han vill och ändra både gestalt och kön, är han dramatiskt tacksam, så det är inte så konstigt att han, Tor och Oden är de tre vanligaste huvudperonerna i den nordiska mytologin. 
Fastän han har räddat gudarna ur många kniper är hans svek mycket större. Det var han som lurade Höder att skjuta Balder till döds med en mistelpil. Som straff blev han fastbunden med sin son Narfes tarmar, som förvandlades till järn, i underjorden på tre vassa stenar, en under skuldrorna, en på hans länder och en under hans knäveck. Skade satte en giftorm ovanför hans ansikte så att den skulle droppa sitt gift i hans ögon, som straff för att han orsakade Tjatses död. 
Lokes lojala hustru Sigyn står hela tiden med en skål för att för att hindra ormens gift att träffa Loke. Det sades att när Sigyn tog undan skålen för att tömma den när den blev full, droppade ormens etter på Loke och då vred han sig så kraftigt av smärta i sina snaror att han framkallade jordskalv.