Säsongens sista lc prov var den 7 oktober i Sjöbo. Vi körde ner under natten, de små hundarna och Ginger och Grace var hemma med hundvakt. Deya och Gina skulle springa och Doris fick följa med som sällskap. Det var från början 20 tikar och 7 hanar anmälda men det var flera som inte kom och det blev till slut ett mixat lopp med hanar och tikar då det var 15 tikar och 5 hanar som kom till start.
Deya var först ut av våra och hon hann straxt efter start ifatt trasan och gjorde en enormt ful vurpa. Det såg riktigt otäckt ut men hon kom på fötter igen och fortsatte det blev ett relativt bra lopp.
Gina genade kraftigt i början men följde relativt bra för att vara en skendräktig Gina, hon trampade tyvärr på linan och skadade tassen och kunde inte springa ett andra lopp, det var synd då banan hade passat henne perfekt. Deya låg efter första loppet sexa och banan för andra loppet var mycket svår men borde passa Deya perfekt. Det var många hundar som sprang bort sig totalt i andra loppet men Deya gjorde ett fantastiskt lopp. Det slutade också med att Deya placerade sig på första plats.

Vi träffade Kerstin som har Euhemeros "Platon" de hade kommit dit för att titta, det var jätteroligt att se honom och hans matte. Han har vuxit rejält och han är så fin och gullig.